Fjerdemann i WSK Masters

dennis006-3.jpgDennis Olsen kjørte i helgen inn til en fjerdeplass blant 34 startende under avslutningsløpet i WSK Masters i Viterbo i Italia. Med den plasseringen tok han seg en plass opp på sammenlagtlisten og ble også fjerdemann totalt.

Dennis gikk glipp av verdifull trening på en banen torsdag, en bane han aldri tidligere har kjørt. Da var han opptatt med «Bilsporttalentet» på Vålerbanen i Hedmark. Han gikk derfor rett inn i tidskjøringen fredag morgen og ble der 14. mann.

I det første heatet kom han sist inn i første sving, men kjørte seg frem til en 16. plass. Det ble tiendeplass i det andre heatet, før 15-åringen slo til med andreplass i det tredje. Dette ga åttende startsporet i prefinalen. Der kjørte han seg frem til en femteplass, før han avanserte opp til fjerdeplass i selve finalen.

Dennis sin teamkompis i det italienske Energy-teamet, svenske Robin Hansson vant dette løpet, og tok samme plassering sammenlagt. Totalvinner ble italienske Suocco Antonio.

Neste helg reiser Dennis til Tyskland for å kjøre Thomas Knopper Memorial. Dette løpet vant Dennis i fjor. Helgen deretter går det siste løpet i det tyske mesterskapet som Dennis leder før finaleløpet. Deretter bytter Dennis fra klassen KF3 til KZ2.

– Guttungen begynner både å bli for tung og for lang for KF3, derfor bytter vi i etter det tyske mesterskapet. Planen er at han da skal kjøre noen løp i denne klassen avslutningsvis i år, sier pappa Roy Espen Olsen.