Fjerdeplass til Isachsen

S_Isachsen_13_juli3
Sverre Isachsen ledet lørdagens finale i Global Rallycross Championship i Bristol, Tennessee, men ble påkjørt og endte til slutt på en fjerdeplass.

 

Sverre Isachsen hadde en god dag på ”The last great colosseum”, Bristol Motor Speedway, lørdag. Hans Subaru Impreza fungerte svært bra, og han startet med å være sjettemann på kvalifiseringen. Deretter vant han sitt innledende heat, og kvalifiserte seg til tredje startposisjon i finalen.

 

– Jeg hadde en god start i finalen, men ble påkjørt i den første svingen. Likevel var jeg først ut av den første svingen, men eksosen ble klemt sammen i sammenstøtet og jeg mistet motoreffekt. Dermed var det bare å forsøke å komme seg til mål.

 

Flere av de andre konkurrentene fikk problemer, og dermed endte nordmannen på en fjerdeplass til slutt, bak Toomas Heikkinen, Ken Block og Brian Deegan.

 

– Synd med sammenstøtet, men det er en del av rallycross. Uansett var det en god dag på jobben og årsbeste for oss i Subaru PUMA Rallycross Team. Dette lover veldig godt foran X Games i Los Angeles den første helgen i august, sier Isachsen.