Fjerdeplass til Krohn

roadam-06-2.jpgAnders Krohn er jevnheten selv i årets Star Mazda Mesterskap. I helgen sikret han sin 11. strake topp-5 plassering på Road America banen.
22-åringen startet som nummer syv, men klatret seg opp gjennom løpet og krysset mållinjen som nummer fire. Med den plasseringen sikrer han videre andreplassen i mesterskapet.

Sandnesbuen som nå bor i Houston i Texas var raskest i både den første og tredje treningen, og det så lovende ut for kvalifiseringen. Uheldigvis var oppsettet helt feil for forholdene og Krohn slet med en overstyrt bil som gjorde at han endte på en skuffende syvendeplass. Krohn hadde en god start i løpet og beholdt plassen sin de første par rundene, før han begynte å plukke plasseringer. Han var relativt fornøyd med å fullføre løpet som nummer fire etter stor spenning de siste rundene.

-For oss var det ett ganske udramatisk løp og jeg er glad jeg kunne fullføre løpet uten skader på bilen min. Teamkompisen min Nick Andries var meget uheldig da han ble truffet av en konkurrent og rullet fire ganger. Heldigvis unnslapp han skader og det viser bare hvor sikre disse bilene er. Det var en rar helg for oss da vi var raskest i to av fire testpass, men slet mye i de andre to. Vi går gjennom data og bilen for å finne ut hvorfor vi har hatt disse problemene i det siste. sier Krohn, som kjører den nest siste runden i årets mesterskap på Mosport Park banen i Canada neste helg.