Fjerdeplass til Rustad

t_rustad_anderst12.jpgTommy Rustad endte på 4. plass i sesongens andre runde i den nye TTA-Elitserien som ble kjørt på Anderstorp i helgen.

Tommy Rustad er godt fornøyd med resultatet, tatt i betraktning at han kvalet som nummer seks.
– Jeg føler at jeg ga det jeg kunne, kjørte bra og fikk et bra resultat ut fra forutsetningene, sier Tommy som er glad for at resultatet ble meget bedre etter at han måtte bryte årets første løp på Karlskoga for to uker siden.

– Det er et nytt mesterskap med nye biler og jeg føler fortsatt ikke at bilen er optimal i forhold til min kjørestil. Jeg og min race-ingeniør trenger mer tid til å finne ut av om vi kan endre bilen til min kjørestil eller om jeg må omstille min kjørestil mer for å tilpasse meg bilen. Det er i alle fall mer å gå på når jeg blir i ett med bilen, sier Tommy Rustad.

Det var Tommys teamkamerat, Fredrik Ekblom som gikk av med seieren.

Robert Dahlgren ble nummer to og med Tommy Rustads fjerdeplass tok de sammen seieren i teammesterskapet for Volvo Polestar Black R.

Tommy ligger på en 6. plass totalt med 12 poeng i TTA-Eliteserien i Racing.

Neste løp i TTA – Eliteserien i Racing er 16. juni i Gøteborg. Tommy gleder seg til et skikkelig City Race i Gøteborg!

Resultat TTA – Eliteserien i Racing Anderstorp
1. Fredrik Ekblom Volvo S60 22 runder
2. Robert Dahlgren Volvo S60 +1.838
3. Fredrik Larsson BMW SR +3.207
4. Tommy Rustad Volvo S60 +7.448
5. Richard Göransson BMW SR +8.421

Total Resultat etter 2 av 8 Race i Eliteserien i Racing
1. Fredrik Ekblom Volvo – 49 p.
2. Linus Ohlsson Saab – 34 p.
3. Richard Göransson BMW – 26 p.
4. Fredrik Larsson BMW – 25 p.
5. Robert Dahlgren Volvo – 21 p.
6. Tommy Rustad Volvo – 12 p.