Følg Rally Telemark direkte på Radio Motor

haavodegaard radio motor4. Oktober starter årets siste runde i Rally NM, og arrangøren lover underholdning for tilskuere og utøvere. 

–På Radio Motor kan du følge rallyet på nettradio, på vårt Live Center og på FM.

Radio Motor er tilstede med radiostudio på serviceplassen, rett i hjertet av Rally Telemark, og dekker hele rallyet på direkten, både nettradio, på Live Center og på det lokale FM båndet som kanalen overtar fra Radio P5 Telemark fra fredag klokken 22:00, til lørdag samme tid.Programleder Per Christian Håveødegård som er mest kjent som bilsportskommentator på Eurosport, og hans menn tar deg med på rallyopplevelsen, og sørger for at lytterne til en hver tid er oppdatert på hva som har hendt, hva som pågår og hva som kommer til å skje.

Med krevende og underholdende fartsetapper lover arrangørklubbene NAF Asker & Bærum, og NAF Notodden og Omegn, underholdning for så vel deltakere som tilskuere. Start-/målgang og selve basen for Rally Telemark blir i år på det nye Bok & Blueshuset på Notodden. Siden dette er årets avslutningsløp i norgesmesterskapet vil årets NM-medaljører rulle over målrampen her på ettermiddagen 4.oktober, og gjøres stas på både av arrangører, tilskuere og ikke minst NRK som dekker hele Rallyet.

Nye etapper

 

Klokken 08.00 Lørdag morgen ruller den første bilen over startrampen og legger ut på transportetappen opp til SS1 Hengsvann 1 (08.30) som er dagens første etappe. De fleste etappene kjøres to ganger, så det er derfor mulig å se bilene fra samme sted to ganger i løpet av dagen hvis man ikke ønsker å reise mellom etappene. (for tidsskjema og oversikt over etappene, klikk her)

 

I år lanserer arrangøren etappen Styggedalen som er en etappe på ca. 20km. Etappen går fra Meheia over Hengsvann og over til Dårstul. En krevende og lang etappe som byr på ulike grader av utfordringer for førerne.

I tillegg har Klevarsida-etappen en ny sløyfe i starten på etappen som ikke er kjørt før.
Årlifoss-etappen er i år forlenget ved starten. Denne etappen avsluttes som vanlig i det spektakulære Hove grustak som også i år kommer til å trekke til seg mye publikum.

Det er tilrettelagt for at publikum lettere skal få oppleve alle prøvene ved å tilby publikumsparkering til alle fartsetappene.

 

Vi er godt forberedt og vi har distribuert Rallyavisen til 30000 husstander i Telemark og Buskerud. I tillegg til dette vil det være flere salgssteder for rallypass i samme regionen sier koordinator for rallyet, Vidar Holum fra NAF Motorsport Asker og Bærum, som er arrangørklubb sammen med den lokale NAF avdelingen, NAF Notodden og Omegn.

 

Sendeplan Torsdag 2. Oktober

Radio Motor www.radiomotor.no/livecenter/

–        00:00-23:59 Radio Motor sender intervju, informasjon, musikk og underholdning.

 

Sendeplan fredag 3. Oktober

Radio P5 Telemark (FM 99.3 – Notodden og FM 88.5 – Bø, Sauherad, Nome)

–        22:00-23:59 Radio Motor sender intervjuer og musikk.

Radio Motor www.radiomotor.no/livecenter/

–        00:00-23:59 Radio Motor sender intervjuer og musikk.

 

Sendeplan lørdag 4.oktober:

Radio P5 Telemark (FM 99.3 – Notodden og FM 88.5 – Bø, Sauherad, Nome)

–        00:00-08:00 Radio Motor sender intervjuer og musikk.

–        08:00-19:00Radio Motor sender LIVE Rally Telemark

–        19:00-22:00 Radio Motor sender oppsummering, intervjuer og musikk.

Radio Motor www.radiomotor.no/livecenter/

–        00:00-23:59 Radio Motor sender oppsummering, intervjuer og musikk.

 

www.radiomotor.no og www.radiomotor.no/livecenter/ går sendingene hele døgnet. Du kan lytte til Radio Motor på alle plattformer (PC, Nettbrett, Android, Iphone etc.). Intervjuer og reportasjer legge ut etter hvert.

 

Bruk #rallynm, #rallytelemark eller #radiomotor når du poster til Twitter eller Instagram. De beste legges ut på Live Center for Rally Telemark.