Førerkabalen faller på plass

2011 Acropolis Rally
Førerkabalen i rally-VM neste år faller på plass. Mads Østberg og Andreas Mikkelsens konkurrenter er klare. Mikko Hirvonen (bildet) går fra Citroën til Ford, og bytter altså med Mads Østberg.

 

Ford og M-Sport satser på rutinerte Mikko Hirvonen og unge Elfyn Evans i neste års rally-VM. Det er også klart at polske Robert Kubica, som i år ble vinner av WRC2 i en Citroën, skal kjøre samtlige VM-runder i en Ford Fiesta WRC neste år.

 

Hyundai, som tidligere har annonsert Thierry Neuville og Juho Hänninen som sine førere, har også signert spanske Dani Sordo og Chris Atkinson fra Australia. Sordo kjører Monte Carlo sammen med Neuville, mens Hänninen kjører i Sverige og Norge.

Dermed er det meste ramlet på plass foran neste års sesong, som forhåpentligvis blir svært interessant sett med norske øyne. Med Andreas Mikkelsen i VW Polo WRC og Mads Østberg i Citroën DS3 WRC har vi førere i de to antatt beste teamene og beste bilene i VM-sirkuset. Med andre ord er det bare å glede seg til torsdag 6. februar da Andreas og Mads skal forsvare den norske ære på norsk jord i Hedmark.

Les mer om Rally Sweden