Fornøyd med sesongåpningen

Kenneth
Kenneth Johansen ble nummer to i sin klasse under den første runden i Vestlandsmesterskapet på Vikedal Motorbane på lørdag, den samme plasseringen fikk han også under søndagens parallellrace.

– Det første løpet er alltid spennende, og det ble ekstra spennende på lørdag da bilen stoppet på vei frem til startplaten i første omgang, sier Kenneth Johansen, som likevel, sammen med teamet sitt, greide å finne feilen og var klar igjen til andre omgang.
– Vant både den omgangen og den siste, og andre plassen i finalen må jeg bare være veldig godt fornøyd med med den litt vanskelige starten, sier han, som også fikk bekreftet at endringene som har blitt gjort på bilen i vinter har slått positivt ut.
– Dette er den sjette sesongen med Ford Pumaen, og aldri før har bilen respondert så bra på min kjørestil, så dette ser positivt ut.

Med dette resultatet ligger Kenneth Johansen på andre plass i i sin klasse i sammendraget i Vestlandsmesterskapet i rallycross, foran den andre runden som går på Gjermestad Motorbane i Egersund allerede førstkommende lørdag.
Søndag arrangerte NMK Vikedal parallellrace, ett løp som ikke teller med i Vestlandsmesterskapet, også her ble Kenneth Johansen nummer to.