Fra 6. til 2. plass i sammendraget

a_krohn_10.jpgRacingsjåfør Anders Krohn ble nummer seks i fjorårets Star Mazda-mesterskap, og etter helgens plasseringer nærmer han seg 2. plassen i årets mesterskap. Nå er 22-åringen i forhandlinger om neste års satsing.

Helgens to løp gikk ikke helt som planlagt for Anders Krohn. Årets åttende og niende runde i Star Mazda-mesterskapet ble kjørt på Autobahn Country Club i Chicago, og det startet bra. Krohn lå på 2. plass i det første løpet, men to runder før mål ble han påkjørt.
-Jeg ble regelrett kjørt rett ut av banen, men heldigvis klarte jeg å få bilen på banen og fullførte. Men 6. plassen er ikke godt nok for å ta igjen sammenlagtlederen, forteller en irritert racingsjåfør.
Natt til mandag kvalifiserte han seg til tredje beste startspor – en plass han beholdt over mål. Amerikaneren Conor Daly vant sitt femte løp, og leder suverent i sammendraget.
-Kjekt å komme på pallen igjen, men det er irriterende at avstanden opp til Conor Daly ble større. Nå er det nærmest umulig å ta sammenlagtseieren, men jeg beholder 2. plassen, forteller Krohn som kan sikre seg sin tredje medalje på fire år i formelbilracing.
Det gjenstår kun fire løp av årets serie, og nå er Sandnes-karen i full gang med planleggingen av neste års satsing.
-Jeg er i dialog med mange team, som også har biler i andre klasser. Jeg håper å få fortsette med formelracing, men har også fått tilbud om å kjøre i andre typer racing. Hva det blir er fortsatt usikkert – det henger sammen med økonomi og hvilke tilbud jeg får, sier Krohn.