Pressemelding: Fra Mikkelsen til Solberg

Rallyfører Oliver Solberg (20) henter inn briten Elliott Edmondson som ny kartleser. Duoen får sin debut sammen  i sesongavslutningen Rally Monza neste uke.

27-åringen fra Milton Keynes var tidligere del av M-Sport. Denne sesongen har Edmondson samarbeidet med blant andre Andreas Mikkelsen.
-Jeg ser veldig fram til å jobbe med Elliott. Vi har vært en del sammen den siste tiden og trent med noter, og det har fungert veldig bra. Han sitter med mye erfaring og har allerede bidratt med innspill og ideer for framtiden, sier Oliver Solberg.

20-åringen valgte å avslutte samarbeidet med iren Aaron Johnston i sommer. I Mellomtiden vikarierte briten Craig Drew i høyresetet.
-Planen var hele tiden å inngå samarbeid med Elliott, og nå kan vi endelig komme i gang. Rally Monza er vanskelig med mye informasjon fra teamets sikkerhetsmannskap, men det blir bra med en utfordrende debut. Vi regner med å få svarene vi trenger på om samarbeidet fungerer slik vi håper.

Monza-løpet blir karrierens fjerde i rally-VMs største klasse (WRC) for Oliver Solberg. Forrige måned ble det klart at Hyundais unge fabrikkfører neste sesong skal flyttes opp til øverste nivå i rally-VM. Planen er at 20-åringen vil dele teamets tredje hybridbil med spanske Daniel Sordo.