Fra sykehus til EM-runde

s_isachsen_swe.jpgEM-lederen i rallycross, Sverre Isachsen, har vært nærmest uslåelig så langt i år, men sliter fortsatt med lungebetennelse foran helgens EM-runde i Finland.

-Jeg har vært på Ullevål Sykehus for å undersøke kroppen nærmere. Jeg gikk helt i kjelleren etter seieren i  Höljes sist helg, men utrolig nok klarte jeg å vinne med lungebetennelse. Nå viser det seg at jeg har en veldig hissig lungebetennelse, men jeg har fått noen tabletter av legen som jeg håper hjelper, sier Sverre Isachsen.

Sverre Isachsen samarbeider litt med langrennsløperen Odd-Bjørn Hjelmeseth, og har fått noen gode råd av den tidligere verdensmesteren.

-Han skjønner at jeg ønsker å kjøre i helgen, selv om flere leger mener jeg bør la være. Men jeg har ikke råd til å stå over en EM-runde selv om jeg leder.

Banen i Finland har aldri vært med på EM-kalenderen før, og det blir en ny opplevelse for alle førerne.

-Jeg har kun sett film av banen, og den virker som en «Isachsen-bane». Det vil si at den er rask, og det passer både meg og Stina bra.

-Stina?

-Stina er navnet på min Ford Focus. Det gjelder å pleie henne pent så oppfører hun seg bra, ler Isachsen.

Egentlig skulle Sverre Isachsen reise rett til Los Angeles etter EM-runden i Finland for å teste den Subaru’en han skal kjøre i X-Games den 31. juli.

-Testen har blitt utsatt fordi bilen ikke er ferdig enda. Det passer meg egentlig utmerket for da kan jeg slappe av hjemme, og prøve å bli frisk i stedet.

Finalene i Finland går søndag klokken 15.00, og man kan se løpet på NRK1 søndag kveld klokken 22.45, og på Viasat Motor mandag kveld klokken 23.00.