Freddy Høgås hedret av Bilsportforbundet

Freddy_Hogås Hallgeir_Raknerud 600
Norges Bilsportforbund har tildelt Freddy Høgås forbundets høyeste utmerkelse, fortjenstmedaljen i gull. Høgås fikk utmerkelsen i forbindelse med KNA Indre Ytre Østfolds 50-årsjubileum på lørdag.
Freddy Høgås (71) har en lang fartstid i norsk bilsport. Han har vært aktiv i sin klubb siden oppstarten for 50 år siden, og han har hatt flere verv i Bilsportforbundet. Han er fortsatt et hyppig benyttet jurymedlem ved billøp, spesielt i rally.

 

-Freddy har lagt ned en stor innsats og brukt svært mye av sin tid på bilsporten. Fortjenstmedaljen er høyst fortjent, og det var en fin anledning å gi ham den i forbindelse med 50-årsjubileet til hans egen klubb. Han har vært svært sentral i det aktive bilsportmiljøet i Indre Østfold i hele klubbens historie, sier NBFs generalsekretær Hallgeir Raknerud som stod for utdelingen under jubileumsfesten på Momarken Bilbane. Jubileet ble feiret med klubbløp i bilcross tidligere på dagen, og i en klasse for spesielt innbudte «veteraner» var Høgås en av deltagerne.

 

Freddy Høgås, som opprinnelig er fra Askim men nå bosatt i Moss, er i dag medlem av både domsutvalget og valgkomiteen i Norges Bilsportforbund.