Fredric Aasbø er sesongklar

Icom’s første samarbeid med Fredric Aasbø, tidligere verdensmester i bilsporten drifting, endte med to seire i Kina i 2016. I år styrker VHF Group samarbeidet ytterligere, og går inn som tittelsponsor i Aasbø’s satsing i Europa, i partnerskap med Toyota Norge.

«Jeg gleder meg helt vanvittig til denne sommeren!», sier Fredric. «Sammen med VHF Group og Toyota gjør vi en storsatsing på Gatebil-treffene i Norge og i Sverige, der til sammen over 60.000 mennesker deltar på Nordens største bilfestivaler. Dette blir gøy!»

Aasbø skal la utvalgte gjester fra VHF Group’s forhandlernettverk få sitte på i sin over 900 hestekrefter sterke Toyota GT86 driftingbil. Fredric lover en opplevelse man sent vil glemme.

«Vi ønsker å inkludere våre trofaste kunder, forhandlere og gjester i denne satsningen ved å gi dem en uforglemmelig opplevelse på banen», sier Morten Stomperud, konsernsjef i VHF Group. «Samtidig ønsker vi å vise det brede spekteret av bruksområder for våre produkter. Vi gleder oss til en spennende sesong med Fredric og hans team!»

De to arrangementene går av stabelen den 16.-18. juni på Mantorp Park i Sverige, samt den 6.-9. juli på Rudskogen Motorsenter i Norge. Aasbø har en hektisk sesong med konkurranser i USA, men lover å ha alt klart til arrangementene i Skandinavia:

Fredric og hans amerikanske team Papadakis Racing lanserte deres nye løpsbil (Rockstar Energy Drink Nexen Tire Toyota Corolla iM) i Long Beach, California i slutten av mars. Etter en sterk femteplass i åpningsløpet er teamet nå klare for runde 2 på Orlando Speedworld, der målet er å forsvare seieren fra 2016.