Fredrik Ågedal vant NMK’s Juniorlandsfinale

PallenMelhus13

Fredrik Ågedal fra NMK Konsmo vant Juniorlandsfinalen som ble arrangert av NMK Melhus på Bollandsmoen. Med seg på pallen fikk han også klubbkamerat Thomas Haagensen som endte på tredje plass. På andre plass kom Amund Reistad fra NMK Modum og Sigdal.

130 førere hadde tatt veien til Bollandsmoen denne dagen og etter de 3 innledende omgangene var det 7 deltagere med full pott. Dermed måtte 2 av de ta veien om B-finalen. Ågedal var helt suveren i A-finalen. Juniorlandsfinalen var preget av mye bra kjøring og bilcrossjuniorene holdt et veldig høyt nivå.

Fredrik Ågedal13

Vinner av NMK’s Juniorlandsfinale Fredrik Ågedal, NMK Konsmo

Bilcross Jr. Challenge vinneren Fredrik Tålesen fra NMK Hamar nådde ikke helt opp til finaleplass. Han endte opp med 2 tredjeplasser og 1 andreplass i de tre innledende omgangene. Han var uansett fornøyd med dagen som startet med at han fikk overlevert bilen som var premien i konkurransen tidligere i år. Denne har han nå med seg hjem til nye utfordringer.