Frøshaug og Sandmo NEZ-mestere

O_Froshaug_13_nez
Både Ola Frøshaug og Christian Sandmo vant sine løp i siste runde av NEZ-mesterskapet i Litauen i helgen, og dermed ble også begge sammenlagtvinnere i sine klasser.

 

Ola Frøshaug lå ett poeng bak Fredrik Salsten (Sverige) før dette løpet og da var det slik at førstemann i mål av de to vant mesterskapet sammenlagt. Ola var best i klassen hele dagen, og vant med sin Volvo S40. Han vant mesterskapet for femte gang, men denne gangen hadde han kamp til det siste løpet, og slik har det ikke vært tidligere.

 

Christian Sandmo trengte bare å være i finalen så var han mester. Per Magne Røyrås tok sølv etter tredjeplass både i Latvia og Litauen.

 

1600-klassen ble hel-baltisk sammenlagt. Lise Sandmo var litt uheldig i de to første innledende omgangene i helgen og måtte derfor kjøre B-finale. Denne vant hun etter flott taktisk kjøring og ble nummer fem på det siste løpet.

 

Norge vant også nasjonskampen sammenlagt etter seier i Litauen. Vi vant i den norske runden på Momarken også mens Danmark og Latvia vant sine respektive løp.

 

Sammenlagt resultater NEZ-mesterskapet 2013 finner du her