Frustøl ble sprintrallymester

svein_frustol.jpgSvein Frustøl vant årets Kollevold Sprintrallycup  etter at han i helgen vant Flesbergrally etter overbevisende kjøring.

I et løp preget av mye tilleggstid pga berøringer kjørte den blide sørlendingen feilfritt igjennom de 4 etappene og tronet alene på topp når resultatlista var godkjent. Dette gav Frustøl 20 nye poeng i jakten på sprintrallymester-tittelen, en jakt som allerede hadde gitt ham 15 poeng for 2. plass i rally Stavanger. Disse to plasseringen viste seg å være tilstrekkelige til å også ta hjem tittelen som årets Sprintrallymester, Knappe 5 poeng foran Ole Andreas Langård og ytterligere 3 poeng foran Tom Slaastad, begge kjente navn i sprintrallysammenheng. Disse tre fordelte 22.500 kroner i pengepremier mellom seg på Flesberg.

Kollevold Sprintrallycup har i år vært rammet av flere avlysninger, noe som gjorde at det bare var de Stavanger og Flesberg som ble tellende i årets cup. Dermed var det duket for ett meget spennende oppgjør om tittelen på Flesberg. På forhånd var både Tommy Herregården og Erik S Johansen nevnt som favoritter sammen med Svein Frustøl. Tommy Herregården lå an til seier i sin klasse frem til siste SS der han ble rammet av drivakselbrudd og måtte bryte, mens Erik S johansen ikke helt hadde dagen og  ble rammet av tidstillegg, noe som gjorde at han nedover listene. Men mens de var med bidro disse to til ett meget spennende oppgjør som ikke var avgjort før siste bil var i mål.

Kollevold Sprintrallycup deler også ut ett gavekort pr løp, dette kortet trekkes mellom de 3 beste i hver sprintrallyklasse, altså totalt 12 i tallet. Dagens vinner av gavekort ble Jo Inge Bakken, som dermed kan ta ut utstyr for 10.000,- hos Kollevold Rallyimport.