Frydenhaug viste muskler

H_Frydenhaug_13_sep
Heidi Frydenhaug kjørte inn til en strålende pallplass under Grand Prix på Jyllandsringen i Danmark. Løpet ble kjørt sammen med DTC/NTCC foran mange tusen tilskuere.

Under fredagens to treningspass hadde Heidi bestetid i begge omgangene, mens i kvalifiseringen kjørte hun inn til en tredjetid til lørdagens første finale. Heidi fikk en god start, men kom dessverre ikke mer enn en halv runde før en annen konkurrent kjørte på henne bak og deretter traff hennes høyre fremhjul, som gjorde at hun måtte bryte finalen.

I den andre finalen startet Heidi bakerst og fikk virkelig øvd seg på forbikjøringer da hun klarte å kjøre seg helt opp til en flott fjerdeplass. Hun satte samtidig en andretid slik at hun skulle starte i andre startspor i den siste finalen.

I den siste finalen fikk Heidi en kjempe god start og var raskt oppe på en første plass, men måtte se seg forbikjørt av en annen konkurrent som hadde satt på nye dekk til finalen. Hun fikk hard konkurranse om andreplassen gjennom hele finalen, men klarte å holde hode kaldt og kunne krysse mållinjen som nummer to.

– Utrolig deilig å få kjøre noen ordentlige gode og faire fighter, slik som racing skal være. Og ikke minst få vise hva man er god for, sier Heidi selv etter løpet.

 

Neste løp er NM finalene på Vålerbanen 13-15 september.