Furuseth forfulgt av uflaks

S_Furuseth_15_feb
Under KNA Rally Finnskog lørdag måtte Sindre Furuseth med kartleser Øyvind R. Beckstrøm bryte med en elektrisk feil i deres Renault Twingo R2. Det er andre gang i år på like mange forsøk at duoen ikke kommer lenger enn SS1.

  • «Vi kom ca. 15km inn på SS1 før bilen plutselig stoppet. Vi gikk ut av bilen og sjekket det som var av ledninger, og etter 3 minutter, startet bilen igjen.»

Det hjelper lite når bilen igjen stoppet før SS2, og da fikk de heller ikke start på den igjen.

  • «Ubeskrivelig surt. Vi har kjørt over 150 kilometer med testing siden Sigdalsrally hvor bilen har fungert helt perfekt, så det er skikkelig frustrerende at det skal oppstå en elektrisk feil igjen nå på SS1,» sier Sindre

Teamet ser igjen fremover mot ny NM-runde, Numedalsrally 28. Februar, hvor de sørger for å komme godt forberedt, med bilen i orden og klare for å gjøre et godt løp til tross for minimalt med løpstrening hittil i år.

  • «Jeg blir bare mer sulten på å jobbe for komme sterkere tilbake. Teamet og menneskene rundt meg, og sponsorene IRM, Palfinger, Printing og Alt I Asfalt fortjener en revansj og at vi kommer raskt tilbake.