Furuseth viste lovende tempo i Numedalsrally

S_Furuseth_15_numeGreta Molanders Fond-vinner Sindre Furuseth med kartleser Øyvind Beckstrøm fikk problemer med motortemperaturen på SS2 og tapte ett og et halvt minutt. Da var håpet om en topplassering ute, men duoen fra Eidsvoll satte opp et tempo utover dagen som skulle holde til å kapre den siste pallplassen på aller siste etappe.

 

Etter en ekstremt vanskelig start på sesongen for teamet Sindre Furuseth Rally med tidlig brutt løp i både Sigdalsrally og KNA Rally Finnskog, var de revansjesugne ved start på «Fjelleventyret 2015», Numedalsrally, med base i Rødberg.

 

Sindre og Øyvind åpnet Numedalsrally med å legge seg på 2.plass, kun 0,5 sekunder fra ledelse.

Men på SS2 skulle de få problemer med temperaturen på motoren:

«Jeg måtte stoppe ca halvveis for å justere luftstrømmene inn til radiatoren. Kjedelig. Vi var virkelig på gang nå. Vi får ta en etappe av gangen og se hva vi kan få til utover dagen.» sa Sindre på service etter SS2.

Etter SS2 var teamet nede på 6.plass, 1 minutt og 36 sekunder etter leder.

 

På de resterende etappene kjørte NMK Gardermoen-føreren inn til topptider, klatret på resultatlistene og satte punktum på vintersesongen med å vinne den prestisjefylte signaturetappen i Numedalsrally, Smådøla Ned, med fattige 0,3 sekunder. Det holdt til 6.plass totalt på den etappen og samtidig å kapre 3.plassen i klassen for tohjulsdrevne biler med 2,3 sekunder.

«Vi er superfornøyde! Etter problemene på SS2 hadde vi aldri trodd at vi skulle klare å klatre helt opp på pallen igjen. Jeg er stolt av absolutt hele teamet over at vi har klart å sette jevne topptider i hele dag og at vi har bevist at vi blir å regne med fremover.» sa Sindre og Øyvind fornøyde etter målgang i Rødberg sentrum

 

Neste løp for Sindre Furuseth Rally blir årets første grusløp, Rally Sørland, som går av stabelen i Kristiansand 25. og 26. April.