Furuseth/Beckstrøm i R2

S_Furuseth_14_Ren
Junior Team Norway-føreren Sindre Furuseth fra NMK Gardermoen og kartleser Øyvind RødsjøBeckstrøm stiller i 2015 med en Renault Twingo R2 Evo. Teamet er nåklare for nye utfordringer etter åha kjørt Ford Fiesta ST i både Norge og Sverige de siste tre årene.

 

-Vi føler oss veldig klare til åta steget nå. Hittil har vi kun fokusert pååfåmest mulig trening ut av hver eneste kilometer vi har kjørt, som førte til meget god utvikling utover i sesongen 2014. Vi mener vi nåhar kommet opp pådet nivået hvor vi ogsåskal begynne åkonkurrere for alvor, men vi er selvfølgelig bestemte pååutvikle oss videre gjennom neste sesong med den nye bilen også”, sier Sindre optimistisk.

Bilen har kun gått ett løp tidligere. Det var da Anders Kjær sikret NM-tittelen i Rally Hedemarken i slutten av 2013.

 

Første løpet med Twingo’en blir Sigdalsrally.

-Vi håper åfåtestet en del før sesongstart. Det blir helt sikkert en omstilling, men jeg har allerede kjørt flere titalls kilometer i søvne, såjeg håper og tror at det ikke skal ta sålang tid, smiler Sindre.

 

Takket være god hjelp fra Petter Fausko har det nåblitt mulig for teamet åta neste steg. I 2015 skal det kjøres både NM og SM-løp og trener Olav Bodilsen fortsetter åjobbe sammen med Sindre og Øyvind. ”Olav er unik og har vært helt avgjørende for min utvikling som fører de siste årene”. ”Vi kommer til åjobbe enda mer analytisk og målrettet sammen enn før”, sier Sindre som ogsåer veldig glad for at Thomas Myhre Hansen fortsetter i jobben som sjefsmekaniker i teamet. Mange har nok lagt merke til at teamets bil er i topp stand til enhver tid. Til neste sesong forsterkes teamet ytterligere med mekaniker Arild Staavi.

 

Furuseth Motorsport har all grunn til åse frem imot en spennende sesong sammen med sine samarbeidspartnere IRM Norge, Printing, Palfinger og Junior Team Norway!