Furuseth/Eilertsen kjører Pirelli Carlisle Rally

S_Furuseth_16_04
Førstkommende lørdag og søndag kjøres den tredje runden i DMACK Junior BRC, Pirelli Carlisle Rally, og Team Norway-fører Sindre Furuseth deltar i det som blir hans andre rally i mesterskapet.

Teamet valgte å stå over den andre runden i mesterskapet, Circuit of Ireland, fordi det kun er 5 av 7 løp som kan telle når året er omme. Roger Eilertsen skal være med i kartleserstolen denne gang, og duoen har troa:

 

-Jeg er veldig tent etter det gode resultatet vi hadde i Mid-Wales Stages i Mars. Vi må prøve å klatre et steg på pallen, altså til toppen. Det ser ut som veiene er mer krevende enn veiene i Wales, og det skal vi gjøre til en fordel for oss. Treneren min Olav Bodilsen og jeg har en klar strategi på hvordan vi skal ta konkurrentene denne gang, sier Sindre

 

Roger legger til: -Jeg gleder meg veldig. Til tross for min erfaring blir jo dette en ny utfordring med et nytt notesystem for meg. Det har gått veldig bra på trening, så jeg har tro på at vi skal gjøre en god jobb sammen. Jeg har heller aldri vært i Storbritannia, så dette blir spennende på alle mulige måter.

 

Pirelli Carlisle Rally går i skogene rundt byen Carlisle nord i England, og starter med fire etapper på lørdag, før det avsluttes med ytterligere tre etapper på søndag. Sindre ligger foreløpig på 2.plass i DMACK Junior BRC, ett poeng bak ledende Robert Duggan.