Gjerstad-Sladden på lørdag

offroad
Førstkommende lørdag er det klart for Skandinavias største og mest tradisjonsrike offroad-konkurranse, Gjerstad-Sladden.

 

Det er også i år påmeldt over 85 deltagere i alle de forskjellige klasser og grener man skal kjøre denne dagen. Deltagere fra Sverige, Danmark, Tsjekkia og Norge tar turen til Sandtaket i øvre Gjerstad for å avslutte årets konkurranse sesong, her blir det både trial og hastighetskjøring, i år samles noen av de råeste hastighetsmonstrene i Norge får å gjøre opp om hvem som er best. Som i fjor kjøres publikumtrefferen nemlig konkurransen «Speed Freak» som inneholder både loddrette bakker, dragrace på sand og rundbane løype. Flere lokale forventes å kjempe helt i toppen i flere klasser, men de får hardere konkurranse enn noen gang, når øvre Gjerstad invaderes av flere tusen hestekrefter førstkommende Lørdag.

 

I år kommer også TV programmet «Garasjen» med Asgeir Borgmoen i spissen, og denne gangen er det motorsykkel og «Skal vi danse» kjendis Pål Anders Ullevålseter som skal teste biltrial med Bilen Magic som vanligvis rattes av Tore Hansen fra Tromøye.. så alt ligger til rette for en fantastisk dag i Gjerstad

 

Arendal Offroad Klubb håper mange tar turen og får med seg offroaderenes spektakulære sesongavslutning, det starter allerede kl 10.00 og varer hele dagen, Speed Freak konkurransen starter kl 13.00.

 

foto: pirate4x4.no