Gled deg til årets råeste familiehelg!

 

Full gass, tenning og spenning! 12. – 14. juni setter fjerde runde i FIA World Rallycross Championchip RX of Norway fyr på Lånkebanen. Og ja, selvsagt er dette noe for hele familien.
Verdenseliten kommer til Lånkebanen for å skape motorfest. Nytt av året er prøveklasser for El-biler. Du kan ta campingvogna, bobilen eller teltet og starte en campingferie utenom det vanlige i Stjørdal, på selve arenaen for årets største og mest fartsfylte opplevelse.  Du kan også komme deg hit på helge- eller dagstur med bruk av kollektiv transport og egen bil.
Dette er spektakulært for små og store. Her kan du få med deg rallycross på nært hold. Se grusen sprute, kjenn lukten av svidd gummi i møte med asfalt og hør motorlyden når verdens raskeste rallybilsjåfører kjemper om gjeve plasseringer i VM. I Trøndelag. I Stjørdal. På Lånkebanen. Dette blir en folkefest.

Ta forholdsregler
Du bekymrer deg kanskje for lydnivået, spesielt til de aller minste? Ta med deg øreklokker, for dette er rett og slett så gøy at barna stortrives når de får oppleve denne fartsfylte helga. Arenaen er kompakt og det er både kioskslag og godt med toaletter i området, slik at det praktiske ligger til rette for deg som har med hele familien. Det er fortsatt en del godbiter som ikke er på plass i programmet, men arrangøren jobber med å få til en spennende helg som tilfredsstiller mer enn bare det motorsportslige. «Frisørdamene» kommer til å parkere i messeområdet, og der er det store muligheter for å få seg en klipp, litt hårfarge og styling. Så lenge du tar forholdregler med bruk øreklokker, er dette en VM-runde som kommer til å gi mersmak. Erfaringene er at stadig flere blir fanget av stemningen. Dette er et arrangement som engasjerer flere enn de motorfrelste. Sannsynligheten for å bli rykende fersk rallyfan er stor når du kommer hit og opplever den gode stemningen på nært hold.

Tett på verdens beste
Når Rallycross-sirkuset kommer til Lånkebanen kommer de til å by på høye hastigheter på den spektakulære rundbanen. Svinger, kurver og strekninger med biler som konkurrerer om å komme først til mål. Det blir full action fra start til mål helt fra innledende runder til finaler.
Her er det også muligheter for å komme tett på sjåførene, det settes av tid til bildetaging og autografer. Området legges godt til rette for at publikum får en best mulig opplevelse. Som gjest på campingområdet bor du rimelig, eneste kravet er at du kjøper billett til arrangementet når du bor der. Her legges det også til rette med måltider. Dersom du kommer med bil, er det gratis parkering i Stjørdal sentrum og rimelig publikumsbuss derfra og rett inn i messeområdet og nærhet til arenaen. Det er faktisk slik at det går raskere å ta publikumsbussen enn egen bil.

Tar miljøtiltak
Motorsporten er en fartsfylt opplevelse som inkluderer alle sanser. Lyd og lukt er noe som gir ihugga motorfrelste gåsehudopplevelser i kombinasjon med det de ser på banen. Nytt av året er grepene sporten tar for miljøet. Hell RX på Lånkebanen  er en av få arrangører i verden i år som har prøveklasser med elbiler. Det sies at elbilene er raskere, og det blir spennende å se utfallet i juni i år. Du kjenner kanskje ikke til utøvere som Sivert Svardal og Jesse Kallio, men etter ei helg på Lånkebanen vil kjennskapen og kjærligheten til denne sporten være en helt annen.

 

Kjøp billetter her: