God avslutning av Eyvind og Cato

brynild_cato_jordan__11.jpgPå Rally Jordans siste dag fikk Eyvind Brynildsen og Cato Menkerud igjen bevist at de er med i teten, når alt fungerer. Av totalt åtte etapper på lørdag, kjørte Eyvind og Cato inn til raskeste tid på hele sju fartsetapper. En punktering på SS15 var det eneste som hindret dem i å vinne alle dagens prøver.

– Vi valgte å stoppe for å bytte dekket, for ikke å ødelegge noe på bilen, forklarer Eyvind. – Derfor tapte mye tid på den prøva.

Dessverre ble de nødt til å bryte på løpets første dag, med punktering og ødelagt styrearm. De startet igjen i dag under SupeRally-reglene, men med et tidstillegg på 25 minutter ble det helt umulig å klatre høyere på resultat-listene.

– Jeg er godt fornøyd med både teamet og min egen innsats, sier Eyvind. – Vi har egentlig tatt det ganske pent i dag, for å unngå ytterligere ødeleggelser på bil. Allikevel har vi vært raskest på alle prøvene, og det lover bra for neste rally. Vi har fått testet flere forskjellige oppsett i dag, og jeg føler at vi er ganske godt forberedt for neste grus-rally. Ergelig med punkteringen i går, men ikke noe å gjøre med det nå.

Neste rally for Eyvind og Cato er Rally Sardinia, 5. – 8. mai.

Resultat totalt SWRC – Rally Jordan
1. Sousa, Ford
2. Kruuda, Skoda +21,7
3. Gassner, Skoda +2.22,1
4. Llovera, Fiat +17.33,5
5. Brynildsen, Skoda +23.21,5