God debut av Størkersen

Daniel Størkersen fra Drøbak kjørte i helgen sitt første løp i Thailand Super Series i ny bil. Det ble en god debut på Sepang banen i Malaysia.

Thailand Super Series har i år et meget tøft start felt, med mange gode sjåfører fra hele Asia og Europa.
Daniel kjører for Earl Bamber Motorsport, i deres Porsche 911 Gen II.

Helgen startet med trening på fredagen. På lørdagen var det 2 kvalifiseringen før første løp. Hvert løp er på 60 minutter med skifte av sjåfør.

Under kvalifiseringen endte teamet på en 7 plass. Noe som gjorde at de måtte starte litt bak. Daniel startet løpet. Daniel fikk en god start. Han kjørte teamet opp fra 7 til 3 plass før de byttet sjåfør. Daniel’s lagkamerat, Ahmad F. Alam kjørte siste stint. Han klarte å hente nok en plassering, slik at de endte opp på 2 plass.

På søndagen var det nok et løp. Daniel’s lag kamerat startet løpet, og kjørte godt. Når Daniel tok over, var de på 2 plass. Daniel fikk en spinn på sin ut runde og ødela dekkene, men klarte å holde bilen på banen. Denne spinnen gjorde at han var nede på 7 plass. Daniel klarte å holde bilen på banen resten av løpet. Og sakte men sikkert hentet opp de andre. Og endte til slutt på en 4 plass.

Totalt ligger nå teamet på 2 plass i GTM klassen i Thailand Super Series, og 2 plass i Porsche Sprint Trophy Thailand.

Daniel: «Jeg er fornøyd med denne helgen. Har fått lært mye om bilen i løpet av helgen. Og ikke minst fått mye god coaching av Earl Bamber denne helgen. Det har vært lærerikt, så dette vil jeg ta med meg til neste løp. Vi satser på å vinne serien»

Neste løp er i begynnelsen av juni.

Daniel skal nå reise til Silverstone for et 24 timers løp på Silverstone kommende helg.