God oppslutning om NMKs rallycup

kjaer_460.jpgVintersesongen avsluttet for rallyfolket, og utøverne ser frem mot våren og starten på sommersesongen. NMKs rallycrup har hatt god oppslutning i vinter.

Det ble som ventet harde fighter i vinterens løp med skikkelige vinterforhold og bra deltagelse på de løpene som har vært arrangert. Dette viser at det fortsatt vokser bra i rallymiljøet og dette gjenspeiler seg også i økende deltagelse i NMKs cuper.

I rallycupen for juniorene er det fortsatt Anders Kjær (bildet) fra NMK Larvik som leder foran Frank Tore Larsen, NMK Modum & Sigdal. De har henholdsvis 85 og 80 poeng. På tredjeplass følger Vegard Gjellum, NMK Modum & Sigdal med 72 poeng, tett fulgt av Sebastian Anresen, NMK Follo med 69 poeng.

For kartlesere junior er det Aleksander Bråthen fra NMK A&H og Anders Larsen, NMK Hønefoss som deler førsteplassen med 90 poeng. Martin Otterstad NMK Elverum og Torstein Eriksen NMK Modum og Sigdal følger på neste plassene med henholdsvis 82 og 80 poeng.

I Rallycupen for førere er det Petter Rolfsen NMK Modum & Sigdal som leder med 85 poeng foran Trond Lyseng NMK Hønefoss med 80 poeng. Tom Heitmann NMK Tønsberg og Tore Smørgrav NMK Modum & Sigdal følger deretter med sine 66 poeng.

Når det gjelder kartlesere er det Tore Lindgjærde NMK Elverum med 90 poeng som leder. Ola Fløne NMK Hamar og Knut Harald Henriksen NMK Drammen følger på de neste plassene med 85 og 75 poeng.

Se vår hjemmeside www.nmkrallycup.no for fullstendige resultater.
Da er det Aurskog Høland Rally 6. juni som er neste løp