God premiering i NMK Rallycup

JE Halland 14 Gol
Det er nå kjørt tre runder i NMK Rallycup 2014. Ikke mange er klar over hvilke utrolige premier NMK-arrangørene til sammen bidrar med; om du har en god sesong kan du vinne premier verdt opp i mot 30.000 kroner!

Jan Egil Halland ble nummer to i klassen for senior førere i fjorårets sesong. For dette får han halvert startavgiften i fire rally arrangert av en NMK-klubb i 2014! Når kartleser Anders Nygård i tillegg fikk en andreplass i sin klasse og også han får fire halve startavgifter, betyr det mye penger spart i årets sesong.

-For oss betyr dette fort opp i mot 20.000 kroner, og når en kjører på «husmorbudsjett» er det ikke tvil om at NMK er den største sponsoren vår i 2014, sier de to.

Unike premier i norsk sammeheng

De fire gullvinnerne (fører junior, kartleser junior, fører senior og kartleser senior), får alle halv startavgift i alle cupløp neste sesong! I tillegg til dette får sølv- og bronsevinnerne halv startavgift i fire og to cupløp.

Og som om ikke det er nok; gullvinnerne i juniorklassene får i tillegg ett utviklingsstipend som kan brukes til aktiviteter som bidrar til en ytterligere utvikling i karrieren.

I 2013 var det Petter Kristiansen som vant juniorcupen for førere og i tillegg til halve startavgifter i alle cupløp også mottar et utviklingsstipend på 10.000 kroner!

Totalt gir seieren et stort bidrag på minst 30.000 kroner, i og med at også kartleser Ole Kristian Brennum vant sin klasse og fikk full uttelling med halverte startavgifter.

Utviklingsstipendet tildeles etter søknad til NMK Rallykomite. Tidligere har utviklingsstipendene blant annet blitt brukt til trening med internasjonale kartlesere, test og løpskjøring med WRC-bil, utenlandssatsinger m.m.

For å delta i NMK Rallycup må du representere en NMK-klubb og ha cupmerke plassert i bilens bakrute. Merker er tilgjengelig på teknisk kontroll på alle NMK-løp!