God sesongåpning for Ebbesvik

ebbesvik_2011.jpgLe Mans-fører Thor-Christian Ebbesvik imponerte i sitt første løp for Race Performance, men dessverre ødela tekniske problemer for en topplassering i sesongpremieren på franske Paul Ricard.

-Jeg er godt fornød med egen innsats, men dessverre knakk et styrestag da en av mine teamkamerater kjørte og vi tapte mye tid da vi måtte reparere dette, sier Thor-Christian Ebbesvik.

Dermed ble teamet Race Performance nummer fem i LMP2-klassen, mens de høyst sannsynlig hadde blitt nummer to i klassen uten uhellet med styrestaget.

Thor-Christian Ebbesvik gjorde imidlertid sine saker bra i helgen. Han var raskeste fører på bilen, og kvalifiserte teamet til fjerde startposisjon på lørdag.

-Bilen er ny for meg, så det har vært litt tilvenning, men jeg har fått opp et veldig bra tempo etter hvert. I løpet var jeg jevnt blant de tre raskeste i LMP2-klassen da jeg var ute på banen, og teamet var veldig fornøyd med min innsats etter målgang.

27-åringen fra Bergen delte bilen med Michael Frey og Ralph Meichtry, og søndagens løp var årets første i Le Mans Series. Det neste løpet i Le Mans Series er på belgiske Spa den 7. mai, og Ebbesvik vet enda ikke om han kjører det løpet.

-Vi skal i forhandlinger med Race Performance nå, ettersom min avtale kun gjaldt for åpningsløpet. Vi får se hva som skjer, men jeg er innstilt på å fullføre hele Le Mans Series, selv om sponsorjakten har vært tung i vinter, avslutter Ebbesvik.

Resultater finnes på www.lemans-series.com