God sesongoppladning for Møller Bil Motorsport

Møller Bil Motorsport på Nürburgring
Møller Bil Motorsport gjennomførte i helgen årets første test på Nürburgring i Tyskland, og er optimister før sesongstarten i april.

– Vi hadde to svært produktive og gode dager på Nürburgring Nordschleife fredag og lørdag. Det var kaldt, men tørt, og vi fikk testet flere forskjellige innstillinger på bilen. Resultatet var bra, og vi er optimister foran vårt første løp den 25. april, forteller teamsjef og sjåfør Håkon Schjærin.

Det ble mange runder for Schjærin og hans to teamkamerater Atle Gulbrandsen og Kenneth Østvold denne helgen. Teamets Audi TT fungerte utmerket gjennom hele testen, noe som også lover godt for resten av sesongen.

– Vi vet at vi har en bra bil og driftsikker bil, også blir det selvsagt spennende å se hva konkurrentene kommer med. Det er ventet tøff konkurranse også i år, og en av bilene har rundt 40 hestekrefter mer enn vår. Det er selvsagt en utfordring, men vi føler oss trygge på at vi er bedre som sjåfører, og har et minst like bra teknisk team med mekanikere fra Møller Bil –  og at det derfor skal være mulig å vinne løp også i årets sesong.

I fjor vant Møller Bil Motorsport to løp, og hadde også den høyeste seierprosenten i klassen for biler med toliters turbomotorer. Det norske teamet skal i år kjøre seks løp i det tyske langdistansemesterskapet VLN, som arrangerer alle sine løp på den 25 kilometer lange Nürburgring Nordschleife. Mer enn 150 gjester fra både Møller Bil og de andre samarbeidspartnerne skal også være på løpene i år, og under hvert løp stiller teamet med 3-4 gjestemekanikere fra Møller Bil.