God STCC-test for Kevin Aabol

K_Aabol_Kia_15_mai
De første testene i STCC er nå gjennomført på Ring Knutstorp. Team Kia føreren-Kevin Aabol føler seg klar for debutløpet på den nye banen på Skövde flyplass til helgen.

Ettersom dette var Kevins første ordentlige test i STCC var fokuset den første dagen å få mange runder i bilen. Etter en lang dag med over 100 kjørte runder, hvorav de fleste på brukte dekk var Kevin fornøyd.

–        – Jeg har jobbet lenge med forberedelser til dette, og har fått veldig god hjelp ved støtteapparatet i Team Norway. Det var godt å få mange runder i bilen idag. Vi mangler litt opp til de raskeste, men det er bare å forvente første gangen, sa Kevin etter sin første dag i STCC.

Neste dag var delt mellom testing og media. På morgenen gikk Kevin ut på nye dekk og satte raskt en mye bedre tid en dagen før. Videre var det satt av tid til media, med pressekonferanse og intervjuer. Dagen ble avsluttet med nok et testpass, hvor Kevin senket avstanden ytterligere til de raskeste.

–        Jeg er veldig fornøyd med bilen nå, det har gått mye bedre idag enn i går. Vi har funnet et bra setup som passer meg godt, og da sank tidene fort. Runden jeg satt var ikke perfekte, og jeg har en del å hente på å optimalisere sektortidene, så potensialet er helt klart der. I tillegg viste jeg bra fart på brukte dekk, noe som lover godt for løpene fremover. Sa en fornøyd Kevin

Første løp går på Skövde Flyplass førstkommende helg.