God test for Ebbesvik

tc_pit_940-2.jpgThor-Christian Ebbesvik har akkurat gjennomført årets første test på italienske Imola. Det første løpet i Le Mans Series er på franske Paul Ricard den 3. april.

-Det var en god test, og bilen fungerer veldig bra. Vi har en ny motor fra Nissan og vi var helt klart blant de raskeste LMP2-bilene på testen, sier Thor-Christian Ebbesvik.

Det ble ikke tatt noen offisielle tider under testen på Imola denne uken, og alle konkurrentene var heller ikke med. Men uansett var det en positiv opplevelse for 26-åringen fra Bergen og hans to teamkamerater Karim Ojjeh og Gary Chalandon.

-Mot slutten av testen hadde jeg et uhell da en bil snurret rett foran meg. Det var også mye gress på asfalten, noe som gjorde at jeg kjørte av banen. Men det er dessverre slik som kan skje, og det er bedre at det skjer i en test enn i et løp, avslutter Thor-Christian Ebbesvik.

36 biler er påmeldt til det første løpet i Le Mans Series på Paul Ricard, og av disse bilene stiller 11 i LMP2-klassen. Ebbesvik og hans team, Greaves Motorsport, håper på en pallplassering i denne klassen, som er den nest raskeste klassen i Le Mans Series.