Godkjent debut på våt bane

Denne helgen var Heidi Frydenhaug oh hennes team i Danmark de de deltok i sesongens  store høydepunkt og største løp, Grand Prix Jyllandsringen. Et løp med et tilskuertall godt over 15 000.

 

-Det var meget skiftende vær, alt fra sol og blå himmel til regn og hagl. Til kvalifiseringen hadde vi opphold og tørr bane. Det var feste i bilen ganske tidlig og gode tider ble satt. Men desverre ble trykket for høyt utover i kvalifiseringen og vi gikk inn i pit for å justere og kunne sette en god tid før kvalet var over, men desverre finner vi en teknisk feil inne i pit som gjør at vi måtte bryte og kun fikk en 10. plass, sier Heidi.

-Til første heat var det stor forvirring om hvilket dekk vi skulle velge. Det var våt bane, men ingen regn og sol på vei. Vi valgte å kjøre på slicks, noe som resulterte i 3. beste tid av alle.
Men dessverre var det  en som snurret rett foran Heidi som måtte undvike og fikk fullt stopp. Heidi kom igang igjen men da var mange plasseringer tapt. Kom i mål til slutt, fornøyd med kjøringen men ikke resultatet som kunne vært så mye bedre.

I finale 2 på søndagen var det igjen skitende vær og igjen et heat på halvvåt bane. Denne gang var samtlige biler på regndekk. Heidi fikk en god start fra 13. startspor og kjørte seg raskt opp på en 9. plass. Her var de 9 biler rett etter hverandre som dro avgårde fra resten av feltet, og etter harde fighter endte det på 9. plassen. Dette var første gang i denne bil på regndekk, så når Heidi stikker sammen med de i toppen så ser vi oss fornøyd med det.. Og beste norske i finalen smakte også bra. Heidi leder nå det norske mesterskapet bra med kun et løp igjen!