Godt tempo på Nürburgring

moller-team.jpgMøller Bil Motorsport viste et veldig godt tempo i lørdagens runde i det tyske langdistansemesterskapet VLN. Men da det norske Audi-teamet var i ferd med å kjøre seg opp til andreplass stoppet bilen.

– Vi vet ennå ikke hva som var årsaken til at bilen stoppet, men jeg hørte plutselig en masse ulyder før motoren stoppet, forklarer Atle Gulbrandsen som kjørte bilen de siste rundene.

Møller Bil Motorsport lå da på en tredjeplass i sin klasse, og var i ferd med å ta igjen bilen på andreplass, men med kun en halvtime igjen av løpet så stoppet altså bilen.

Før dette hadde imidlertid det helnorske teamet vist gode takter i sitt første løp denne høsten. Teamet var nummer tre på kvalifiseringen etter en bra runde på 08.52 av Atle Gulbrandsen på den 25 kilometer lange Nürburgring Nordschleife. Håkon Schjærin startet så løpet, og kjørte flere sterke runder på under ni minutter. Så tok Kenneth Østvold over, og unggutten viste en veldig god progresjon og nærmet seg også rundetider på ni blank mot slutten av sitt stint.

– Vi er veldig godt fornøyd med tempoet vårt i helgen. Ingen av oss har kjørt racerbil på tre måneder, men umiddelbart er vi med helt oppe i toppen, til tross for at konkurrentene våre har kjørt flere løp den siste tiden hvor de har fått utviklet både biler og sjåfører. Det er også morsomt å se det gode tempoet til Kenneth, som nå er oppe på veldig konkurransedyktige rundetider. Men det var selvsagt kjedelig at vi måtte bryte, sier sjåfør og teamsjef Håkon Schjærin.
Møller Bil Motorsport hadde denne helgen med seg gjestemekanikere fra Møller Bil Asker & Bærum og Møller Bil Trondheim. I tillegg var det med en rekke gjester fra Møller Bil og samarbeidspartnere som Continental og Würth.
– Igjen gjorde gjestemekanikerne våre en veldig god jobb sammen med vår faste stab, og gjestene koste seg i strålende vær.
Neste gang Møller Bil Motorsport skal i aksjon er  15. oktober, før årets siste løp går 29. oktober.