Godt tilbud til Ebbesvik

ebbesvik_lmp2-3.jpgThor-Christian Ebbesvik imponerte såpass i sin første sesong i sportsvognsracing at han har fått et kjempetilbud for 2011.

-Teamet jeg kjørte for i fjor ønsker at jeg fortsetter, og har gitt meg et tilbud som er langt billigere enn det normalt koster å kjøre. Årsaken er at teamets eier ønsker å betale en del for at de sikrer seg nettopp meg som sjåfør. Problemet for meg er imidlertid at jeg fortsatt må legge en del penger på bordet, og per i dag har jeg ikke disse pengene, sier Thor-Christian Ebbesvik.

Teamet det er snakk om heter Team Bruichladdich, og deltar i den nest raskeste LMP2-klassen i Le Mans Series, og i 24-timersløpet på Le Mans. I fjor bestod teamet av Karim Ojjeh, Tim Greaves og Ebbesvik, men i år har Greaves blitt byttet ut med den unge franskmannen Gary Chalandon, som i fjor vant Formula Le Mans.

-Tim Greaves skal i år kun være teamsjef, og hvis jeg klarer å skaffe budsjettet har vi tre gode førere. Vi bytter også til Nissan-motorer, og jeg tror vi kan kjempe helt i toppen i LMP2-klassen.

Men fortsatt mangler Ebbesvik penger, både til å kjøre hele Le Mans Series, og ikke minst 24-timersløpet på Le Mans.

-I fjor gikk jeg glipp av 24-timersløpet på grunn av brudd i ryggen, og jeg håper selvsagt å få kjøre dette løpet i år. Det er kanskje verdens største billøp, og det er en drøm for alle racerførere å delta her. Men også hele Le Mans Series er viktig, så jeg håper jeg får inn det nødvendige budsjettet de neste dagene. Det begynner å haste litt, avslutter 26-åringen, som i fjor var blant de raskeste LMP2-føreren i alle løpene han kjørte.