Göransson blir Sørlie-makker

stian_s_mai08.jpgSTCC-føreren Richard Göransson topper laget når Stian Sørlie kjører tredje runde i det tyske langdistansemesterskapet på Nürburgring på lørdag.

I bilen, en BMW Z4M Coupe, stiller foruten Sørlie, som vanlig Claudia Hürtgen, men Richard Göransson erstatter Jörg Viebahn. Göransson skal også kjøre bilen i årets 24-timersløp og han får med dette verdifull gjennomkjøring av så vel bil som bane før årets store høydepunkt. I 24-timers-løpet er igjen Viebahn på plass slik at førerne der blir Göransson, Hürtgen, Sørlie og Viebahn.

-Det er litt rart og ikke ha fullført et løp ennå, men jeg er fortsatt svært positiv. Bilen fungerer meget bra og det har kun vært små tekniske problemer som har hindret oss i å klatre opp på pallen. Bilen er gått gjennom og alt av deler som er mulig å bytte er byttet. Nå vil jeg bare komme meg ut på banen og se hva vi kan få til. Det faktum at jeg også skal starte løpet denne gangen, viser at teamet har mer og mer tro på meg, og det at jeg kan levere, sier en smilende Stian Sørlie på telefon fra Tyskland.

Hovedfokuset til Team Schubert i dette løpet er å få en full gjennomkjøring med bilen og sikkerhetsstille at alle små problemer er løst. Får vi dette til, vil en pallplassering mer eller mindre komme av seg selv.

Løpet går som vanlig på Nürburgring, verdens lengste (25 km lang med over 170 svinger), eldste (bygget i 1927) og mest spektakulære racerbilbane (mer enn 300 høydemeter differanse på banen). Det er ventet ca 200 biler til start, og konkurransen er tøffere enn noen sinne.