Grøndal er Norgesmester!

Drammenseren Anders Grøndal sikret seg NM gullet i rally allerede på lørdag i Aurskog-Høland Rally selv om det gjenstår en NM runde til i September etter en sterk sesong. Som vanlig stilte Anders med kartleser Roger Eilertsen i teamets Ford Fiesta R5 Valvoline.

 

Anders visste at han med normal kjøring kunne sikre NM gullet og trengte ikke å pushe for seier i selve løpet. Allikevel ledet gutta store deler av løpet og var med i teten hele dagen selv om de kjørte uten å ta noe risiko. Denne gangen var det viktigst å tenke på kapre NM gullet. Det var Frank Tore Larsen fra Steinberg  og Gøril Underbakke fra Uvdal som snek seg rett foran Norgesmesteren med fattige to tiendeler.

 

Dette var Anders Grøndal sitt 13. NM gull og mye tyder på at han er mestvinnende Norgesmester i bilsport gjennom tidene. Han leder også årets NM i bakkeløp.

 

Tom Kristian Lien fra Hokksund vant klasse 11 for nasjonale biler og ble nummer 16 totalt sin VW Golf Kit Car. Bernt Kollevold fra Lierskogen kjørte inn til annenplass i klasse 13 for nasjonale biler med 4 hjulstrekk og en sterk 4.plass totalt i sin Mitsubishis Lancer EVO 6.

 

Anders takker hele serviceteamet for en bil som har fungert perfekt gjennom hele sesongen.

Komplette resultater Aurskog-Høland Rally