Grøndal gleder seg til NM-åpning

A_Grondal_Sigd_13
Endelig er det klart for årets første NM runde Rally Hadeland. Anders og kartleser Trond Svendsen gleder seg til å legge ut på løpet i teamets ustoppelige Subaru Impreza Sti gr N bil. Begge kjører for NAF Motorsport Asker & Bærum.

Løpet er 260 km langt og det er 7 krevende fartsetapper. Til sammen over 100 km fart. Teamet fikk en god sesongåpning da de totalvant Sigdalsrally sist helg, men tider fra fartsprøvene der viser at det igjen blir tøff konkurranse med Sveinung Bieltvedt. Vi regner også med at Peder Øksether kommer sterkt når det er NM og alvor. Også Bieltvedt og Øksether kjører Subaru Impreza Sti gr. N biler. En som kan true Subaru trioen er Trond Lyseng som kommer til start i en Ford Focus WRC bil. De lå på annenplass helt til de dro rett før mål på siste ss i Sigdal. Uansett er det spennende at flere slåss om seieren.

Før selve NM rallyet starter kjører en veteranklasse. Her kan man se legendariske rallybiler som Lancia Stratos, Escort BDA, Saab V4 osv. Det blir en pause i løpet før NM klassene starter.