Grøndal jager sin fjerde rallyseier på rad

A_Grondal_14_sorland
Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen jager sin fjerde rallyseier på rad i helgens NM runde Aurskog – Høland Rally. Etter teknisk problem i årets første NM runde Sigdalsrally har det gått perfekt i Mountain Rally, Rally Finnskog og Rally Sørland hvor det ble seier. Gutta leder nå NM i teamets Ustoppelige Subaru Impreza Sti gr bil.

 

Da Anders og Roger i flere av NM løpene også har slått de langt raskere og trimmede R5 og S2000 bilene forventes det ofte at gutta skal slåss om totalseier, men i Rally Sørland var det strenge teamordre om kun å tenke NM og gr N. Så Anders og Roger synes det var kjipt og ikke pushe for fullt. Så planen i Auskog-Høland Rallly var nok å øke tempo vesentlig, men nå har det igjen kommet en fullblods WRC bil med god sjåfør, så da er det kun uhell med denne som åpner mulighet for totalseire blant NM førerne. Følgelig skal Anders og Roger i første rekke satse på seier i Gr.N å holde kontroll på Trond Sveisvoll som ligger på 2.plass i NM. Også han i Subaru Impreza Sti gr N.

 

Anders har  fantastiske resultater i Aurskog –Høland Rally. Seier i 2013 – 2012 – og 2011. To av de totalseire. Annen plass i 2010 hvor han sikret NM tittelen i WRC klassen og annenplass i 2009. Faktisk bare en mister Mads Østberg som har slått Anders i to av disse løpene.

 

Løpet starter alt fredag kveld med 3 ss mens resten av løpet går på lørdag. Det blir live sendinger på NRk begge dagene. Dette er en ny spennende satsing. NRK 2 kl 20.45 fredag kveld og NRK 1 lørdag kl 18.15.

 

Følg løpet på www.ahrally.no