Grøndal klar for Aurskog-Høland Rally

Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen i teamets Ford Fiesta R5 Valvoline ser frem til tøff konkurranse i årets 5. NM runde Aurskog – Høland rally som går lørdag den 17.juni.

 

Etter en noe problematisk vintersesong var det kun VM fører Mads Østberg som var foran i Rally Sørland som var årets første NM rally på grus. Etter det løpet gikk Anders og Roger opp i NM ledelse, men ikke alene. De ligger utrolig nok poeng likt med merkeskollega Eyvind Brynildsen og Skoda fører Ole Chr Veiby før Aurskog-Høland Rally. Og det er ikke bare disse tre som vil kjempe om seieren da det er et meget sterkt startfelt med mange R5 biler.

 

Anders har flere seiere i dette løpet og det frister med gjentagelse og ikke minst å ligge alene i NM sammendraget. For en ting er sikkert og det er at det ikke er delt NM ledelse etter dette løpet.

 

Løpet har base ved Kjelle skole i Bjørkelangen. Serviceplassen ligger på Sagtomta ved Eidsverket. En av etappene går også på Kjelle hvor  det er tilrettelagt med publikumsplasser.

 

Anders og Roger har fått startnummer 1 og legger ut på første fartsetappe Løken 1 kl 9.24. Dagens siste etappe starter kl 17.06, så det blir en lang dag for deltagerne.

 

Løpet kan følges på www.ahrally.no og det blir live sending på www.skruvatrallyradio.no hele dagen slik at løpet også kan følges med intervjuer etter etappene.