Grøndal økte NM-ledelsen

A_Grondal_14_AH
Anders Grøndal tok sin fjerde seier på rad i den 5. NM runden Aurskog-Høland rally. I kartleserstolen i teamets Subaru Impreza Sti satt Roger Eilertsen. Begge kjører for NAF Motorsport Asker & Bærum.

 

Denne gangen var Aurskog – Høland rally et to dagers løp med start på fredag kveld. Det ble en litt svak start for Anders og Roger på ss 1 da de bommet på oppsettet. Dette fikk de rettet på og etter kveldens 3 etapper var de oppe i en klar ledelse. Med både WRC, RRC og R5 biler til start var det klart at det igjen var NM og gr N som var i hovedfokus. Dette er også den desidert største klassen for internasjonale 4 hjulstrekkere.

 

På lørdagen satte Anders og Roger veldig gode tider og mange ganger var de foran de langt raskere bilene i den trimmede klassen og de vant samtlige fartsetapper i gr N. Dessverre ble det en snurring på den siste etappen som Anders gledet seg ekstra til, men allikevel ble det klar bestetid på prøven foran Trond Sveinsvoll på også han i Subaru Impreza Sti.

 

Anders har nå flest NM poeng av samtlige NM kjørere uansett klasse og kartleser Roger Eilertsen har gått opp i ledelsen i kartleser NM hvor alle kjemper mot alle uansett bilklasse.

 

Neste NM rally er Rally Hedemarken i september, men før det er NM finaler i bakkeløp i august.