Grøndal vant Hurumsprinten

På forhånd var Anders og kartleser Roger Eilertsen en av de store favorittene i årets Rally Hurumsprinten i teamets Ford Fiesta EVO R5 Valvoline.

 

Dette rally som arrangeres av NMK Hurum og Røyken har blitt et av Norges mest populære rally og antall påmeldinger var langt flere enn det arrangøren hadde kapasitet til, så flere team stod på venteliste. Løpet består av en fartsetappe på 5 km som kjøres 3 ganger.

 

Alt på den første etappen var Anders og Roger total raskest og fikk en grei luke bakover. Men det var ingen grunn til å slå av på tempo så gutta fortsatte med god kjøring av vant også de to siste fartsetappene..

 

Anders fikk en god test i forkant av løpet hvor vårt utmerkede serviceteam fikk løst de problemene Anders og Roger har kjørt med i vinter. Nå er bilen perfekt satt opp og jeg koser meg bak rattet igjen, sier en fornøyd Anders. Nå er det bare å glede seg til Rally Sørland om noen uker.

 

Også Grøndal Bilbutikken sin andre Ford Fiesta var i aksjon på lørdag. Dette er bilen som både Andreas Bakkerud og Oscar Solberg har kjørt med i vinter med suksess. Denne gang var det rallydebutant Kjetil Hagestrand som kjørte bilen med kartleser Dag Nordstrand. De hadde flott progresjon og kjørte inn til en flott annenplass i klassen.

 

10 på topp Rally Hurumsprinten

 

  1. Anders Grøndal – Ford Fiesta R5
  2. Frank Tore Larsen – Ford Fiesta R5 + 6.9 sek
  3. Christian August Selmer – Ford Fiesta R5 + 28.5 sek
  4. Thomas Imingen – Subaru Impreza STi + 51.8 sek
  5. Tom Kristian Lien – VW Golf Kit car + 57.0 sek
  6. Arnt Gustav Olsen – Subaru Impreza STi + 59.9 sek
  7. Martin Nygård – Subaru Impreza Sti + 1.09.1 sek
  8. Kristian Svendsen – Mitsubishi Lancer EVO + 1.09.6 sek
  9. Jarle Lippert – BMW M3 + 1.10.3 sek
  10. Edvall Martin Stenberg – Ford RS 1800 + 1.13.3