Grøndal vant på Flesberg

A_Grondal_14
Anders Grøndal med gjestekartleser Henning Elvekrok vant Flesberg Rallysprint på lørdag i sin treningsbil.

Grøndal stilte med en Subaru Impreza gruppe N, men ikke den bilen han normalt kjører. Han vant allikevel løpet, sju sekunder foran Frank Tore Larsen i Ford Fiesta R5. Larsen hadde heller ikke med sin vante kartleser, men broder Kim Andre Larsen.

På en tredjeplass fulgte Tom Andre Imingen og Kent Magne Løvlund i en Subaru Impreza. De var 31 sekunder bak Larsen.

Petter Rolfsen og Gøril Undebakke ble best med tohjulsdreven i bil i sin Ford Fiesta R2. De endte på 4. plass totalt. Vinner av nasjon al klasse ble Elling Helleberg/Odd Arild Midtgaard.

Flesberg Rallysprint inneholdt fire fartsetapper og ble kjørt under gode forhold med KNA Kongsberg som arrangør.