Grøndal vant Romjulsrally

Anders Grøndal og kartleser Marius Fuglerud vant dagens Romjulsrally på Elverum.

Med sin Ford Fiesta R5 var Grøndal suveren i årets siste rally. I mål var han 1 minutt og 21.6 sekunder foran veteranen Trond Sveinsvoll. Sveinsvoll gjorde en interessant i debut i sin nye Citroën C3 R5 sammen med kartleser Jørgen Nordhagen. En duo det blir spennende å følge i kommende sesong.

Sveinsvoll kjempet hardt med svenske Robert Blomberg i Skoda Fabia R5, helt til svensken kjørte ut på SS4.
Tredjeplassen i løpet tok Håkon Sveen Frøslid/Jørn Listerud i Subaru Impreza Gr. N. De var minuttet bak Sveinsvoll/Nordhagen.

Stig Rune Skjærmoen, best kjent som kartleser, imponerte med seier i R2-klassen og 8. plass totalt sammen med kartleser Martin Ottestad. På hjemlige trakter var Elverum-duoen, i Ford Fiesta R2, 39 sekunder foran Ola Nore Jr/Veronica Engan i Opel Adam R2.

Vinner av nasjonal 4WD ble Mats Ivar R. Nygård/Wendy Strømstad i Mitsubishi Lancer E9. De endte på 10. plass totalt.
Vinner av nasjonal klasse 2WD ble Kim Anders Nyhus/Anders Wangen i Volvo 240. De endte på 15. plass totalt.