Grøndal vant Sørlandssprinten

A_Grondal_16_08
Drammenseren Anders Grøndal var helt overlegen i Rally Sørlandsprinten i sin Ford Fiesta R5 Valvoline sammen med kartleser Roger Eilertsen.

 

Det var vanskelige forhold med regn som gjorde grusveiene glatte i løpet som hadde base i Konsmo rett nord for Mandal. For Anders var det viktig å finne et bra oppsett på bilen og finne igjen rytmen etter sommerferien. Det var 50 biler til start og det var 4 fartsetapper so skulle gjennomføres.

 

Anders og Roger fant raskt rytmen selv om Roger ikke har kjørt med Anders på en god stund. Dessverre fikk de en punktering alt på den første fartsetappen, men allikevel var de raskest av alle. Den gode kjøringen fortsatte på den andre etappen og ved pause etter halvkjørt løp hadde de en sikker ledelse.

 

Nå kunne egentlig gutta safet inn, men det er viktig med fart i kroppen og teamet fortsatte der de slapp og vant like godt alle fartsetappene totalt.

 

Anders takker Roger for perfekt notelesing og serviceteamet hos Grøndal Bilbutikken AS med Bjørn Tore i spissen for igjen å ha bilen 100% i orden.

 

Dette var en perfekt innledning på høstsesongen, sier Anders som leder NM i rally etter fire løp. Etter at teamet fikk sin nye Ford Fiesta har det blitt en rekke totalseiere og vært på pallen i alle løp!

 

Topp 5 Rally Sørlandsprinten

 

  1. Anders Grøndal – Roger Eilertsen –       Ford Fiesta R5 – 25.33.0
  2. Frank Tore Larsen – Sindre Furuseth – Ford Fiesta R5 – +1.18.6
  3. Søren Snartemo – Emilie Snartemo   –  BMW M3 – +1.36.0
  4. Arnt Gustav Olsen – Rune Eilertsen  –   Ford Fiesta R5 – +1.57.4
  5. Trond Arne Berg – Frank Ilebekk       –    Subaru Impreza STi – +2.01.2

 

Neste løp er den viktige NM runden Rally Telemark som går lørdag den 27.august.

 

Komplette resultater