Høydepunkt for Stian

stianbmw-z42008.jpgDet blir den desidert største utfordringen og den mest hektiske raing-helgen for Stian Sørlie når han kjører to biler i 24-timersløpet på Nürburgring til helgen.

Det er forventet ca 250 biler til start til løpet og det har aldri vært et tøffere startfelt enn det vi vil se til helgen. Stian Sørlie skal kjøre i to av disse. Med gode resultater vil Stian også skaffe seg et meget bra utgangspunkt for sin videre karriere.

-Jeg kjenner at det virkelig kribler i magen nå. Med et veldig bra resultat fra siste løp er målsetning om pallen yterligere forsterket. Det faktum at jeg også starter på to biler med noen av de beste racingførerne i verden, gjør ikke at det kribler noe mindre. Jeg vet at alt ligger til rette for gode resultater, og jeg er godt forberedt. Nå gleder jeg meg bare veldig til å komme i gang på fredagen med trening.» sier Stian med et lurt smil.

Hovedfokus vil ligge på BMWs Z4 M Coupe, som er klar kandidat til å være med og kjempe om topplassering. Bilen vil Stian kjøre sammen med Claudia Hürtgen, Richard Göransson og Jörg Viebahn.

Ved siden av denne vil Stian også dele en BMW 320d med BMWs egne fabrikksførere i WTCC, Jörg Müller og Augusto Farfus. I tillegg skal STCC lederen Fredrik Ekblom kjøre på den stjernespekkete bilen. Bilen vil kjempe om å klasseseier, og har i tilegg til dette muligheter for en Topp 10 plassering totalt hvis alt går bra.

24timers løpet som har over 200.000 tilskuere går 24 og 25. mai på den legendariske Nürburgring. Løpet starter 15.00 på lørdag og er ferdig 15.00 på søndag. Løpet kan følges «live» på http://adac.24h-rennen.de/