Haarsaker gjenvalgt i HellRX AS

Styreleder Jan Olav Haarsaker (t.h.), Arild Solberg og Hallgeir Raknerud i HellRX AS. Styret består også av Hilde B. Strand.

Jan Olav Haarsaker ble gjenvalgt som styreleder da HellRX AS avholdt generalforsamling torsdag denne uken.

HellRX AS er selskapet som driver den norske VM- og EM-runden i rallycross på Lånkebanen. Planleggingen av årets løp 12.-14. august er i full gang og det er mange som er i stor aktivitet for at det skal bli en rallycross-fest på Lånke.
Midt i forberedelsene avholdt altså selskapet også sin generalforsamling på torsdag. Haarsaker ble gjenvalgt som styreleder for to år. NBF er største aksjonær i selskapet og generalsekretær Hallgeir Raknerud ble også gjenvalgt som styremedlem for to nye år. Styret består ellers av Arild Solberg og Hilde B. Strand som ikke var på valg i denne omgangen.

På grunn av forsinkelser med de nye elektrisk drevne bilene i VM kan det faktisk bli en verdenspremiere for denne nye klassen på Lånke i august. Ellers vil årets løp også ha EM-status for både EuroRX1 (Supercar) og EuroRX3 (inntil 1600ccm). I tillegg er også den elektriske klassen RX2e på programmet.

Arrangøren har fått entreprenørselskapet Ramudden som hovedsponsor i år. I tillegg har Kulturdepartementet gitt arrangementet et tilskudd på hele 4,6 millioner kroner.

Daglig leder i HellRX AS Tor Helge Slind og leder i NMK Hell Motorsport, Trond Valstad gleder seg til å ta i mot rallycross-sirkuset på Lånkebanen 12.-14. august.

 

God oversikt fra ny racecontrol

De to siste årene er VM-arrangementet på Lånke blitt avlyst på grunn av Pandemien. Den tiden har man brukt til å rive det gamle tårnet ved styreplata og erstattet dette med et nytt flott servicebygg. Det er satt opp i et samarbeid mellom baneeier NAF, NAF Stjørdal, NMK Hell Motorsport og andre brukere på baneanlegget. All innredning i bygget vil ikke være klar til august, men det blir gode fasiliteter for både racecontrol, jury, speaker og sekretariat. En ny kafeteria er det også blitt i depotområdet like ved starplata.

 

Ny kafeteria på Lånke.

 

Les også: