Halland vant Numedalsrally

JE Halland 14 Gol
Jan Egil Halland og kartleser Anders Nygård vant lørdagens Numedalsrally med sin BMW M3. Flere av favorittene slet med punkteringer, men hjemmefavoritten Halland holdt seg unna trøbbel.

Det ble mange førere med tohjulsdrevne biler på toppen av resultatlisten i Numedalsrally i år. Hallan/Nygård vant løpet foran Petter Rolfsen/Gøril Nørstebø Undebakke i en Renault Twingo R2. De var 13,8 sekunder bak vinneren. På en tredjeplass fulgte Kjetil Gjestemoen Hovda og Kyrre Gjestemoen Hovda i en Volvo 240. De var 527 sekunder bak Rolfsen.

Først på en fjerdeplass fulgte Anders Grøndal og Roger Eilertsen. De punkterte på både SS2 og SS3 og ble også blokkert på en etappe. Grøndal var dermed 1.30 bak Halland, men han var 3.41 bak etter SS2.

Også Trond Lyseng slet med punkteringer. Han åpnet best og vant SS1 med sin Ford Focus WRC, men endte til slutt på en 11. plass. Lyseng vant også SS3, 5 og 6.