Har ikke bare vært sommerferie

a_bakkerud_aug12.jpgAndreas Bakkerud har ikke hatt lange late dager i solstolen i syden, men han har brukt den godt til å forberede seg imot de siste fire EM løpene i rallycross.

Andreas leder S-1600 klassen av totalt 34 førerne som har tatt poeng i årets EM. Til helgen kjøres den syvende EM runden i Belgia på en av de mest legendariske rallycross banene «djevelsberget». Andreas ble nummer to på denne banen i fjor, og håper han kan ta et steg opp i år. Jeg er veldig klar for race igjen. Etter en måneds oppehold er det på tide jeg kommer meg bak rattet igjen smiler Andreas.To dagers testkjøring i Finland
Andreas hadde sist uke to dager med sinn Renault i Finland, der det Finske teamet til Andreas, SET Promotion hadde gjort nye innstillinger på bilen. Andreas fikk kjørt ca 100 km full speed og var veldig fornøyd. Tidene vi kjørte var meget bra, men enda har vi litt å jobbe med når det gjelder vei holdningen på bilen, var Andreas sinn tilbakemelding etter test turen i Finland. Jeg håper jeg og teamet klarer å ta ut det siste som skal til for å vinne de siste løpene som nå kommer. Det aller viktigste nå er å få til de små tingene som gjør at man vinner billøp, være fokusert på mine oppgaver og levere fra start av. Det er veldig jevnt i mesterskapet, så hvert løp teller. Jeg føler at jeg er i storform og gleder meg virkelig til å knuse konkurrentene i de kommende løpene.