Har skværet opp med Block

S_Isachsen_13_juli
I det forrige løpet i Global Rallycross Championship ble Sverre Isachsen torpedert av Ken Block. Etterpå sa amerikaneren unnskyld, og de to har skværet opp foran torsdagens løp utenfor Boston i USA.

 

– Jeg var ikke fornøyd med Blocks kjøring i München, men jeg synes det var stort av han å be om en offentlig unnskyldning. Jeg aksepterte denne, og gleder meg til å møte Block og de andre til helgen, sier Sverre Isachsen.

 

Det forrige løpet var en del av X Games i München, mens helgens løp kjøres som et såkalt supportrace til USAs største bilsportsmesterskap, NASCAR Sprint Cup, på New Hampshire International Speedway. NASCAR er den nest største TV-sporten i USA etter NFL, og på tribunen sitter det over 100 000 tilskuere.

 

– Jeg kjørte løpet i New Hampshire i fjor, og liker banen. Vi skal jobbe litt med startene, som vi hadde problemer med i München. Hvis startene sitter kan det bli virkelig bra.

 

På plass i USA er også Sverre Isachsens helt nye Subaru Impreza rallycrossbil. Den er ikke ferdig ennå, men nå jobbes det på høygir for å få den nye bilen klar til X Games i Los Angeles den første helgen i august.

 

– Den bilen jeg kjører nå er god, men jeg tror den nye er enda bedre. X Games i Los Angeles er også høydepunktet i sesongen, sier Isachsen som kjører for Subaru PUMA Rallycross Team.

 

Sist helg var Sverre Isachsen teamsjef for Henning Solberg under EM-runden i Sverige. Det endte med at Solberg kjørte inn til en oppsiktsvekkende god fjerdeplass.

 

– Jeg ønsket jo å kjøre selv i Höljes, men hadde ingen bil tilgjengelig. Derfor hjalp jeg heller Henning Solberg, og samarbeidet fungerte veldig bra, avslutter KNA Eiker-føreren.

 

Løpet i New Hampshire kan sees direkte på ESPN3 torsdag kveld klokken 23.30 norsk tid.