Haug satser alt i NM-finalen

H_Haug_16_05
Denne helga kjøres NM-finalen i rallycross på Momarken Travbane. Hele løpet kjøres på lørdag og så å si ingen av NM-medaljene er avgjort, så her blir det garantert actionspekket fra start til slutt.  

 

Foran NM-finalen ligger Herbjørn Haug på en 6. plass i NM-sammendraget i klasse 4 med 76 poeng.  NM ledes av Hans Jøran Østreng med 106 poeng, men Henrik Paulsen og Jonas Dalseth Jacobsen har knappet inn forspranget og ligger nå på andre og tredjeplass i sammendraget med henholdsvis 105 og 101 poeng.

 

– Jeg har innsett at NM-medalje i rallycross nok blir for tøft å oppnå i år, men fordelen med det er at vi kan senke skuldrene og satse alt på å avslutte sesongen med stil, kommenterer Haug fra verkstedet onsdag kveld.

 

Haug har denne sesongen kjørt en helt nybygget Ford Puma, og sesongen har ikke gått helt som planlagt for Grue-karen. – Vi har hatt noen små tekniske problemer og slitt litt med finjusteringene på bilen, så vi hadde ikke helt marginene på vår side i begynnelsen av sesongen. Og når vi havnet utenfor finaleplass i årets første løp var egentlig det meste tapt allerede. Men etter dette har det egentlig bare gått fremover, så nå mangler vi bare en seier på tampen av sesongen, smiler Haug lurt.