Haugan raskest på Norefjell

haugan-norefjell-1.jpgDet ble forskjellige vinnere i flere klasser da første og andre NM-runde i bakkeløp på Norefjell i helgen.

Løpet ble kjørt i en 1350 meter lang asfaltrasé. Totalraskest ble Stian Haugan fra KNA Telemark i sin Citroën Xsara med tiden 47.06 som han oppnådde på søndag. Anders Grøndal fra NAF Motorsport Asker & Bærum var raskest i klassen for firehjulsdrevne biler i sin Subaru Impreza WRC med tiden 47.14.

I supernasjonal inntil 1600 ccm var det Trond W. Marthinsenfra NMK Larvik i Citroën Saxo som vant på lørdag, fulgt av Svein G. Nielsen fra KAK i Peugeot 106. På søndag ble klassevinner Anders Hansen fra NAF Fredrikstad i VW Polo, mens Marthinsen endte på 2. plass.

I supernasjonal 1600-2000 ccm var det Kjetil Larsen fra KAK i en Ford Fiesta som vant foran Christian Sandmo fra NMK Drammen i Opel Kadett på lørdag. På søndag byttet de plass.

I supernasjonal over 2000 ccm var Stian Haugan uslåelig i helgen. Han vant begge dager med sin Citroën Xsara. I begge løpene var Petter Paulsen fra NAF Motorsport Gjøvik nummer to med sin BMW.

grondal-norefjell-2.jpg

I klassen for firehjulsdrevne biler vant Anders Grøndal fra NAF Motorsport Asker & Bærum begge dager med sin Subaru Impreza WRC.

I NM-klassen for tohjulsdrevne rallybiler var det Magne Gjervan fra NAF Motorsport Trøndelag som vant lørdagens runde med sin Ford RS Cosworth. Cato Brynildsen fra NMK Gardermoen fulgte nærmest i sin BMW M3. På søndag var det Cato Brynildsen som gikk til topps, fulgt av Ståle Braset fra NAF Steinkjer og omegn, også han i BMW M3.

I løpet var det også norgescup for rallycross nasjonal. I klassen inntil 2400 ccm var det Kjetil Deinboll fra NMK Nore & Uvdal som vant på lørdag, mens Robin Slåttekjær fra KAK vant på søndag.

fredriksen-norefjell-1.jpg
I klassen over 2400 ccm ble det seier til Olav Fredriksen fra KNA Eiker begge dager.

Komplette resultater
http://www.norefjellraceweekend.no/Resultater.html